Сос Ремулад по български

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
871
58
15222
01/10/2018
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо655
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • яйца - 4 бр. твърдо сварени
  • магданоз
  • копър
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • цедено кисело мляко - 1 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците с олиото, което в началото се добавя на капки, а след това на тънка струйка.

Добавете цеденото кисело мляко, но лъжица по лъжица, като бъркате постоянно.

Посолете сместа и поръсете със ситно нарязаните белтъци, копър и магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар