Мусака от зелен фасул и сирене

04/10/2018
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се почиства и се нарязва на парчета. Сварява се в малко количество посолена вода при захлупен капак.

Отцежда се добре и се разстила в намазана с мазнина и поръсена с галета тавичка.

Наръсва се с мазнината. Отгоре се разпределя настърганото сирене.

Яйцата се разбъркват с млякото и щипка сол и се изливат върху фасула. Мусаката се пече в умерена фурна 30 мин.

При поднасянето се наръсва с магданоз и към всяка порция се прибавя по 1 супена лъжица кисело мляко.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар