Птиче месо с ориз

Росица СтояноваРосица СтояноваНовак8715814043
01/10/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо161
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го задушете в олиото. Добавете ориза и пържете, докато стане прозрачен.

Налейте бульона, прибавете бадемите и стафидите, сол, канела и черен пипер. Варете на тих огън докато оризът абсорбира течността.

Нарежете на късчета месото и го залейте със сгорещеното масло. Добавете го към ориза.

Запечете всичко във фурната и поднесете със салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар