Рязани камби туршия

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
871
58
14878
26/09/2018
Приготвяне90 мин.
Общо90 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 615
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте камбите и ги нарежете на 4-6 парчета, като остраните семето.

Нарежете морковите на кръгчета, разделете чесъна на скилидки, нарежете магданоза и разделете карфиола на розички.

Наредете в подходяща делвичка или буркан пласт камби (3-4 см), отгоре тънък слой моркови, карфиол, магданоз и чесън, пак камби, моркови и така до изчерпване на продуктите.

Залейте ги с преварената и изстудена саламура, приготвена от посочените продукти. Претаква се 3-4 пъти през 2-3 дни.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар