Рязани камби туршия

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
380
297
26/09/2018
Приготвяне90 мин.
Общо90 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 686
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте камбите и ги нарежете на 4-6 парчета, като остраните семето.

Нарежете морковите на кръгчета, разделете чесъна на скилидки, нарежете магданоза и разделете карфиола на розички.

Наредете в подходяща делвичка или буркан пласт камби (3-4 см), отгоре тънък слой моркови, карфиол, магданоз и чесън, пак камби, моркови и така до изчерпване на продуктите.

Залейте ги с преварената и изстудена саламура, приготвена от посочените продукти. Претаква се 3-4 пъти през 2-3 дни.

Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон
За работа с чушки, препоръчваме:
Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон
4.49 лв.
3.95 лв.
Виж ››

Пригответе вкусни чушки за цялото семейство с помощта на този ергономичен прибор за чушки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар