Зелен фасул с доматен сос

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
781
93
25/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо345
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се почиства и се вари при захлупен капак в кипяща посолена вода с добавка на растително масло.

Доматите и лукът, разрязани на четири, и кервизените листа се задушават в щипка сол десетина минути. Претриват се през пластмасово сито.

Полученият сос се вари с маслото няколко минути да се посгъсти.

Фасулът се разпределя в чиниите, залива се с соса и се наръсва с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар