Селска орехова торта

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
30795332
Селска орехова торта1 / 2
04/03/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
15
"Обичате ли орехови торти? Тази е истинска класика!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците със захарта много добре и добавете смлените орехи, конякът, лимоновата кора или ванилия. След това объркайте добре с разбитите на сняг белтъци. Финално объркайте с галетата и брашното.

Сипете сместа в подмазнена и поръсена с галета форма. Сложете да се изпече в умерена фурна. След като блатът изстине, внимателно се разрязва на 2 и се пълни с мармалад или крем по избор. Отгоре също се намазва с мармалад и крем и се украсява с орехи.

Рейтинг

4.1
512
45
36
22
10
Дай твоята оценка: