Телешки език с картофи

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
18/09/2018
"Ако трябва да опишем това ястие само с една дума, спираме се на СТРАХОТИЯ, останалото оставяме на вашето въображение "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо657
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете езика в малко количество вода заедно с корените за супа. Извадете сварения език и го потопете в студена вода, за да се обели по-лесно.

Нарежете на филии и го запържете в маслото заедно с нарязания на ситно лук и отцедете и нарязани корени за супа. Посолете сместа и я овкусете с черен и червен пипер.

Прибавете доматеното пюре и малко от бульона от варенето. Изсипете всичко в тавичка. Нарежете на филии обелените картофи и ги добавете в тавата.

Печете ястието до омекването на картофите. Поръсете с копър и магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар