Телешки език с картофи

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
381
297
18/12/2019
"Ако трябва да опишем това ястие само с една дума, спираме се на СТРАХОТИЯ, останалото оставяме на вашето въображение "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 034
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете телешкия език в малко количество вода заедно с корените за супа. Извадете сварения език и го потопете в студена вода, за да се обели по-лесно.

Нарежете на филии и го запържете в маслото заедно с нарязания на ситно лук и отцедете и нарязани корени за супа. Посолете сместа и я овкусете с черен и червен пипер.

Прибавете доматеното пюре и малко от бульона от варенето. Изсипете всичко в тавичка. Нарежете на филии обелените картофи и ги добавете в тавата при сварения език с маслото.

Печете ястието с телешки език до омекването на картофите. Поръсете с копър и магданоз и поднесете телешкия език с картофи.

Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
22.99 лв.
Виж ››

Изключително елегантна и качествена бамбукова дъска за презентация. С нея може да подготвите продуктите за гответе или да ги поднесете на своите гости. Кръглата дъска е със слюдено покритие, което ѝ гарантира дълъг живот. Подарете си удобството в кухнята с нашата бамбукова дъска за презентация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар