Печено свинско месо с кисело зеле

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
350
292
18/09/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 096
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • кисело зеле - 1.5 кг ситно нарязано
  • люти чушки - 2 бр.
  • червен пипер - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото и го нарежете на порции.

Залейте го с малко зелев сок и го сложете в силно загрята фурна да се пече около 30-тина минути. Прибавете нарязаното зеле и разбъркайте добре.

Изравнете добре и върху зелето сложете парченца тлъстина, която е отделена от месото при печене.

Поръсете с червения пипер и добавете лютите чушлета.

Допечете месото, като постепенно намалите фурната към умерена. Към ястието поднесете варени картофи по желание.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар