Печено свинско месо с кисело зеле

Росица СтояноваРосица СтояноваНовак8715814179
18/09/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо720
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • кисело зеле - 1.5 кг ситно нарязано
  • люти чушки - 2 бр.
  • червен пипер - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото и го нарежете на порции.

Залейте го с малко зелев сок и го сложете в силно загрята фурна да се пече около 30-тина минути. Прибавете нарязаното зеле и разбъркайте добре.

Изравнете добре и върху зелето сложете парченца тлъстина, която е отделена от месото при печене.

Поръсете с червения пипер и добавете лютите чушлета.

Допечете месото, като постепенно намалите фурната към умерена. Към ястието поднесете варени картофи по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар