Печени свински пържоли от каре

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
18/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 622
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите с чукче и от двете страни. Цепнете ги леко от външната страна на 2-3 места с нож.

Намажете ги с горчица и ги поръсете със сол и пипер.

Оставете ги да престоят около 30-тина минути, след което ги сложете в леко намазнена тава и печете в силно загрята фурна. Обърнете ги, поръсете ги със ситно нарязания лук и ги допечете.

Поднесете пържолите горещи, поръсени с магданоз и лимонов сок. За гарнитура може да изберете картофена салата, туршия, задушено кисело зеле.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар