Печени свински пържоли от каре

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
18/09/2018
"Поднесете печените свински пържоли от каре с подходяща гарнитура, за да завършите перфектната чиния "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 024
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите с чукче и от двете страни. Цепнете ги леко от външната страна на 2-3 места с нож.

Намажете ги с горчица и ги поръсете със сол и пипер.

Оставете ги да престоят около 30-тина минути, след което ги сложете в леко намазнена тава и печете в силно загрята фурна. Обърнете ги, поръсете ги със ситно нарязания лук и ги допечете.

Поднесете пържолите горещи, поръсени с магданоз и лимонов сок. За гарнитура може да изберете картофена салата, туршия, задушено кисело зеле.

Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см
42.00 лв.
32.34 лв.
Виж ››

Качествен тиган с незалепващо керамично-мраморно покритие за незабравими моменти в кухнята!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар