Пуешки сач

27/02/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 259
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пуешкото месо и след като го отцедите, нарежете го на кубчета, а пушените гърди - на ивици. Сложете месото без гърдите в загрятия и намазнен сач.

Разбъркайте леко с дървена шпатула.

Когато се запържи, добавете последователно, през 5-6 минути останалите продукти - първо нарязания на филийки лук, после губите, пръстенчета чушки, ивички моркови и полумесеци домати накрая.

След още 5-6 минути добавете и нарязаните на ивички пушени гърди. Овкусете с черен пипер и сол и разбъркайте.

Накрая поръсете с настъргания кашкавал и снемете от котлона след няколко минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар