Панирана палачинка

ЛориЛориНовак
05/02/2010
"Уникално вкусни панирани палачинки, които ще ви накарат да отложите всякакви диети поне с две седмици "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4-6 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 766
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното с газираната вода, щипка сол, захарта и млякото се разбиват. Към тях се прибавят 3 яйца. Всичко се разбива добре.

От приготвената смес се взема с разливна лъжица и се сипва в намазан с мазнина и добре сгорещен тиган. Като се изпържи от едната страна се обръща, за да се зачерви и другата страна.

Настъргват се всички сирена. Поръсват се с магданоз, щипка черен пипер и разбърквате сместа.

Това е пълнежът за палачинките, който се слага в средата. Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар