ezine.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Риба с лук по оряховски

Риба с лук по оряховски

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
30794278
Риба с лук по оряховски1 / 2
08/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и се нарязва на парчета. Морковите, лукът и целината се запържват в мазнината до омекване, като от време на време се долива малко топла водичка.

Прибавят се част от доматите, ситно нарязани, задушават се добре и се овкусява с подправките.

Рибата се нарежда в тава и се покрива със зеленчуците и филийките от останалите домати, залива се с малко топла вода и се пече, докато остане на мазнина.

Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се поднася.

Рейтинг

4
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: