Яхния от картофи

Деси Деси Новак
07/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 665
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязания лук се задушава в мазнината с малко водичка.

Прибавят се последователно и се задушават ситно нарязаните картофи и червени домати.

Разбърква се с червения пипер и се залива с 2 ч.ч. топла вода. Варете яхнията на умерен огън, докато остане с малко сос.

Тогава добавете подправки на вкус и ситно нарязаните магдано зи джоджен.

Много вкусна яхния от картофи, която приготвяше баба ми от село Владимирово, Ямболско.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар