Тази рецепта коментираха

Анонимен
Златина
Златина
Обожавам тази торта, не е като класическия гараш. Кремът е уникален! Аз го правя с по-малко вода, 6 с.л. захар и 5 с.л. какао, а не използвам шоколад и трябва да ви кажа, че пак разкошен става кремът.
25.06.2013 16:25
1
1
Мария
Мария
Намалих водата на 100гр, а към блатовете добавих 1 с.л. какао и настъргана кора от портокал - разнообрази вкуса.. Да ви е вкусно на всички опитващи тази рецепта!! И Весели Празници!!
23.12.2012 21:30
1
Ивелина
Ивелина
Ако нямате шоколад за крема , може да се използва какао 4-5 с.л .Пак става.
15.11.2012 13:54
1
1
Маги
Маги
Сега я пробвам, в момента пека блатовете, но имам проблем. Започна блата да ми се надига при самото печене и то супер неравномерно. Стана на бабунки един такъв. Ще видим какво ще излезне накрая и ще пиша.
17.05.2012 19:37
3
Милка
Милка
не, не се слага брашно - действай смело :)
10.03.2012 10:31
1
Сис
Сис
няма ли брашно?!!
09.03.2012 18:25
2
аз
аз
тортата стана много вкусна, но водата е повече отколкото трябва....
30.12.2011 17:50
3