Тази рецепта коментираха

Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 07:48
Перфектната рецепта...майка ми все нямаше време и ги прави без белия сос, но откакто си готвя сама това ми е от най-любимите храни
21
4
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
24.03.2016 07:16
Тези са ни любими и са много вкусни ,браво !
14
3
никнай
никнай
08.02.2016 21:03
Неразбирам сащо сместа трябва да се запържва? Мусака ли ще готеиш или сос болонезе ще правиш?

Рецптата е много добра и една от любимета ми, ама ако може да е без гъби.

Роси, иновация е да откриеш нещо ново а не на нещо старо и класическо да прибавиш 1 - 2 продукта в повече.
15
23
ТАНЯ КАВЪРДЖИКОВА
ТАНЯ КАВЪРДЖИКОВА
28.10.2013 22:04
Станаха чудесни! Благодаря!
6
6
Нина
Нина
30.09.2013 09:15
Правят ли се дупки на чушките за да може да поемат от соса?
7
2
Жоро
Жоро
26.05.2014 19:30
Няма нужда да поемат от соса през порите, просто сосът се използва при заливане на чушките в момента на поднасяне
6
2
Снежанка Иванова
Снежанка Иванова
18.08.2012 11:11
Рецептата е перфектна!!!!!
13
0