Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Сместа е много гъста, като рецептата се следва точно се получават много дебели палачинки които не могат да се разстелят и остават сурови отвътре (с вкус на сода бикарбонат).
10.07.2021 12:40
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
Може да добавите канела или ванилия, малко разтопено масло. Или загрят на водна баня мед. Чудесно се получават.
20.11.2017 02:30
4
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
Уникално се получиха. Много сме доволни.
20.11.2017 02:26
3
Проба
Проба
Рецептата не е добра. Много мазни, на дупки и се накъсват.
24.08.2015 21:37
5
5
Кипър
Кипър
Аз раборя в кухня в Кипър и знам ,че в палачинково тесто захар не се добавя,защото стават на шупли,залепват,накъсват се и ...не става....
31.08.2014 09:32
5
5
Viki
Viki
Вместо вода може ли да се сложи мляко?
07.07.2014 19:45
10
2

Последно коментирани от категорията