Уаааау, страхотен десерт! Наистина съм впечатлена! Бях скептична относно заливката, но тя пък се получи най-вкусна. Аз сложих маслото направо от пакетчето и то се разтопи при карамела. После добавих яйцата и те се обработиха термично, така че не бяха сурови. Сладкиша е много добър- различен от стандартните с ябълка. Пробвайте го!!! :)
20.01.2013 00:12
1
Илияна Апостолова
Да, и аз исках да попитам дали след заливане с яйчната смес не се запича още малко. Малко е странно сурови яйца върху хубавия сладкищ
15.01.2013 16:11
2
3
десислава
2-те яйца(и другите неща) с които се залива изпечения блат не придават ли лош вкус като не са преработени,а са сурови върху тестото?
11.12.2012 15:43
3
Десислава
Рецептата е много добра, пробвайте, няма да съжалявате.И се приготвя много бързо, аз го правих вече ти пъти.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията