Тази рецепта коментираха

Анонимен
Гергана Малчова
Гергана Малчова
Сладководни се получи страхотно ! Единствената разлика е , че го пасища:-)
07.06.2022 18:55
Виктория Бурова
Виктория Бурова
Ще го пробвам!
03.11.2020 20:18
1
Stef
Stef
Няма опасност за целостта на бурканчетата, ако са затоплени предварително.
24.05.2015 07:11
6
Илиев
Илиев
Готовото сладко още горещо се пълни в бурканчета, затварят се и веднага се обръщат надолу.... И ако не гръмнат ще е добре ;-)
25.10.2014 21:00
2
3
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Такааа,направих сладкото :) Стана мааалко по-гъстичко отколкото исках, но пак ще се изяде :) Реших да добавя и малко канела- обожавам тази подправка. И не сбърках. Аромата е невероятен.
28.10.2012 12:54
3
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Ще направя скоро и ще пиша как е станало. Но смятам да сложа прахче ванилия, защото нямам шушукла, дано стане :)
21.10.2012 18:32
1
Диди
Диди
не, според мен, ако искате по-рядко, може да добавите повечко вода
21.10.2012 12:47
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Не е ли малко 1 ч.ч. вода за килограм захар?
21.10.2012 10:23
8
Станислава
Станислава
Има малка грешчица при изписването на рецептата.В началото се слагат захарта и водата да се сварят на сироп, а не ябълките и водата.
20.08.2012 10:55
3