Тази рецепта коментираха

Анонимен
мая миланова
мая миланова
независимо от буркана оцета е до резката
12.10.2014 14:54
20
3
Бачо Кольо
Бачо Кольо
Напълнете бурканите с комби (на парчета), карфиол, моркови и целина. Залейте с вряща марината (1 оцет, 2 вода, сол, даф.лист, захар и мед), затворете и обърнете бурканите. Ако искате да е по-здрравословно, не слагайте никаква сол, и без нея царснката туршия се запазва мин. 2 години. За сърдечно болните това е възможност да се хапнат сладко без да се притесняват.
27.10.2012 19:09
16
3
1
Покажи всички подкоментари
10875
10875
След колко време е готава за консумация?
30.01.2014 04:15
12
5
ДЖУДЖЕТО
ДЖУДЖЕТО
А ТАЗИ ТУРЩИЯ МОГА ЛИ ДА Я СЛОЖА В БИДОН,
28.10.2012 14:44
10
Пламен
Пламен
Извинете, след колко време бурканът е готов за консумация?
25.09.2013 17:36
9
Бурелски
Бурелски
Вместо препоръчваното тук стерилизиране, слагам на един компотен буркан - 820 мл. два аспирина.
25.10.2012 19:03
6
Aleksandar
Aleksandar
S 1 supena lujica dali shte mojesh da ovkusish 3 litra suvmestimost, malko se sumnqvam? haha logika
30.09.2015 23:01
4
тин
тин
Точно така, бурканът е с вместимост 800 мл.
12.09.2011 22:11
2
1
Валери  Върбанов
Валери Върбанов
Харесва ми рецептата с камбите, но не се споменава големината, вместимостта на буркана.
28.08.2011 14:16
1
пепита
пепита
Според мен буркана е компотен от 800 мл.
12.09.2011 21:12
1
са
са
Браво
15.09.2012 15:49
1
Aleksandar
Aleksandar
1 с.л. сол и 2 с.л. захар
Logichno e . Raztvori tezi dve sustavki v kompoten burkan opitai ot raztvora i shte razberesh tochnara proporciq.
30.09.2015 23:00
1
2