Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много хубави станаха благодаря
19.12.2022 22:51
Filareta Betova
Filareta Betova
аз ги направих с червено (защото нямах бяло-а и друг път съм ги правила така) а пълнежът ми беше от домашен конфитюр от сливи.Получават се много добри.също така не ги овалвам в пудра захар....внучетата ръсят наред и става"мазало" .
25.02.2017 17:45
3
Краси
Краси
Моята рецепта за тестото е 1 кг брашно, половин кг свинска мас (не се разтопява, както е твърда се меси), 250 милилитра жълт швепс (от соц-а е, слагам или жълта лимонада или фанта портокал) и 2 кутийки розов локум и нарязани на дребно орехи за плънката плюс пудра захар за овалване. Перфектна рецепта. В тестото не се поставя никаква захар.Слагам една щипчица сол само за вкус. Локумът в плънката и овалването в пудра захар са достатъчни за подслаждането. Стават много бройки, нежни, розови и пръхкави.
23.07.2013 14:26
13
Ели
Ели
Сгреших, като сложих 2/3 ч.ч. захар. Явно неслучайно сладките са почти без захар. Губи се вкуса на тестото, прекалено сладки станаха...
24.02.2013 14:05
3
2
галя
галя
аз слагам 1ч. ч. захар да са по сладки и стават страхотни!!!
12.04.2012 17:21
1
1