Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Преди да ги направя да попитам....надуват ли се така, че да става дупчица вътре, където да си пълниш плънката?
21.03.2023 21:29
Miss Tasty
Miss Tasty
много са вкусни, аз ги ползвах за мексиканско бурито като правих, идеално ми се получи
23.01.2020 09:23
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Получиха се много добре. Аз ги слагам след печене веднага в памучна кърпа за да запазя по-дълго топлината им и да поомекнат.
02.03.2016 20:04
2
8
Nikolina Driankova
Nikolina Driankova
Мажеш с краве масло,слагаша плънката,предварително приготвена от запържен бекон,пил.месо,пържени картофки...домати,краставици,чеснов сос.Вкусни са,даже синът ми ги разточи с точилката:))
23.06.2013 15:11
2
Ива
Ива
На мен ми се получиха много твърди, иначе бяха вкусни. Сигурно съм объркала нещо...
21.06.2013 12:19
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Пламен
Пламен
А,това тесто е просто за "чапати"- индийски вид хляб,правя го с години за индийците,има си и тънкости.Ползвайте веднага по възможност,слад време губят много от вксусовите си качества.
30.07.2012 12:46
5
2
Марияна
Марияна
А като ги намажеш и с краве масло докато са топли е върхът.
25.07.2011 13:00
Petq
Petq
Някой пробвал ли е рецептаат ? Стават ли или стоят твърди.
29.06.2011 16:14
Eми
Eми
Тази рецепта е направо страхотна.
04.04.2011 17:53
1
1
nn
nn
Благодаря за рецептата. Знаеш ли от кога се чудех как се правят.
04.03.2011 20:37
1