Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
петя
петя
трушия Пепи -царска
За 3 л. буркан зеле-1бр моркови карфиол -1бр.камби-червени и зелени чесън.Всичките продукти го редим като цветна мозайка в 3л. буркан напълваме с вода до горе.С водата от буркана правим саламурата като добавим 5 с.л. сол и 6 с. л. захар 15 зрънца карфиол 0.200 гр.оцет и и 0.200 гр. мед.Всичкото това го варим докато се разстопи меда.Заливаме наредената трушия и запечатваме.Разклащаме буркана поне 10 дни.Да ви е сладко.
29.11.2012 19:59
16
3
стефка
стефка
За какво количество зеленчуци е рецептата ?
29.10.2010 21:12
3
3
М.Рашкова
М.Рашкова
Уважаеми читателки и домакини.
Това не е рецептата за царската туршия. Аз ще Ви предложа универсален сироп за заливане на туршия.
3 л.вода
1 ч.чаша оцет
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша едра сол
15 гр./1 супена лъжица/натриев бензоат.
15.10.2010 11:33
24
6
pti
pti
Нещо не виждам измития(той трябва да е попарен) речен камък на снимката. Шегичка.
Иначе рецептата е класика, макар че аз я правя без зелени доматчета, а с малко повече карфиол.
05.10.2010 22:27
7
4