Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ани
Ани
Като гледам снимката ама блат връз блат:))))Няма да се научите да качвате снимка на това което предлагате
25.08.2014 17:41
5
Гери Караиванова
Гери Караиванова
мм ще я пробвам
27.10.2013 13:07
2
Дими
Дими
Страхотна е тортата! От известно време си ми стана специалитет и си я правя редовно! Не е вярно, че блатовете стават жилави - напротив, стават пухкави, но наистина тънки и аз не ги режа на две, а просто за да ми станат повече блатове, ги изсипвам в 3-4 по-малки тавички и така става по-малка, но по-висока.
Препоръчвам тази любима моя торта!
31.08.2013 16:28
1
Колииито
Колииито
Изобщо не ми хареса :( блата става жилав не сте обяснили добре, вероятно, но просто пълна загуба на време !!! Добре че крема стана добре и то защото до направив по малко по различен начин!! Незнам какво да кажа? Изобщо не ми хареса :(
11.07.2013 18:44
4
2
espasov
espasov
който го е качил да пукнеее хахахахахахахаха
28.01.2013 20:29
1
Мими
Мими
Получи се страхотна тортичка.Благодаря!
09.12.2012 22:07
1
1
Синтия
Синтия
Единствената забележка, е че няма как блатовете да се разрежат стават много тънки, иначе приготвих сама тортичката след 2,3 часа, ще я опитам дано съм се справила (П.С благодаря за страхотната рецепта! ) :))
18.02.2012 20:14
1