Не знам на кой му е крив света,но тутманика си е чудесен,много съм доволна сега го ям с децата и е вкусен.
23.05.2013 12:44
3
eli
По мазно нещо от този тутманик не бях яла ако имах възможност да видя коментарите по-рано нямаше да го направя
02.03.2013 10:12
1
3
цвети
Да си кажа начинаеща сам , затова и сам тук да гледам рецепти. Изпълних рецентата 1:1 и не стана. Пекох на умерена фурна близи час и пак беше суров , а и не се надигна въобще. Имам два вупроса: 1. Какво е умерена фурна ,колко градуса(аз изполвах 190-180 май там някаде); 2.Содата не трябва ли да е повече да кажем 10г,а не 5г.
А и олиото е супер много и почна да се пържи тестото.
* използвам мерилки, а не на око!
13.02.2013 19:43
1
деси
стана много вкусно ,но прилича повече на хляб,отколкото на тутманик
25.01.2013 18:36
pepilota
Рецептата е чудесна, за такива начинаещи като мен, много лесна за изпълнение. Благодаря !97661
10.12.2012 18:46
plamen
stava,slojih pove4e soda i buhna dosta.stana dobre.
04.10.2012 13:08
1
Анета
В момента тутманика се пече и мисля, че ще стане много вкусен. Направих го лесно и бързо, ако е хубав на вкус ще го правя много често! Благодаря за рецептата.
29.07.2012 14:09
1
Слави
става тутманика, но май носи повечко брашно, поне при мен
25.06.2012 16:36
людмил
май всички коментари,че е добра рецептата са лъжливи...три пъти направих този тутманик по рецептата за по сигурно, че не съм объркал нещо и три те пъти резултата беше подметка
25.06.2012 02:56
1
Милко
и като разберете колко точно е содата, ще научите нещо ново?! Отговарям, за да ви провокирам да мислите! За мен готвенето не е строго спазване на рецептите. Всичко добро!
15.05.2012 12:50
1
Доротея
А защо да не задаваме??? Грешно ли е? Не зная, затова питам, още повече когато в рецептата има пропуск! Не е ли целта да научаваме по нещо ново тук?
А Вие защо изобщо отговаряте, на такива ''елементарни'' за Вас въпроси?
14.05.2012 23:26
Милко
количеството сода почти винаги е около 1-2 ч.л. за подобни печива. Защо изобщо задавате такива въпроси?
14.05.2012 11:56
Доротея
А къде сред съставките е спомената сода? Колко сода се слага?
13.05.2012 23:22
Деси
Аз пък го намазах с масло и го поръсих със шарена сол и стана чуден! Със сигурност пак ще направя, става много бързо и вкусно! Благодаря!
23.04.2012 21:29
2
petq
Аз също го направих този тутманик, като ми изглеждаше, че по тази рецепта нямаше да стане нищо, но стана страхотно, като добавих отгоре преди да се запече настърган кашкавал и като се изпече, някъде на 180 градуса го изпекох и се наду, стана нещо страхотно и го намазах с масло, като го изкарах от фурната, много бързо и лесно, ако сте в безисходица, това е най-бързия вариант за тутманик :)
А и олиото е супер много и почна да се пържи тестото.
* използвам мерилки, а не на око!
А Вие защо изобщо отговаряте, на такива ''елементарни'' за Вас въпроси?