Тази рецепта коментираха

Анонимен
Цветанка
Цветанка
Не знам на кой му е крив света,но тутманика си е чудесен,много съм доволна сега го ям с децата и е вкусен.
23.05.2013 12:44
3
eli
eli
По мазно нещо от този тутманик не бях яла ако имах възможност да видя коментарите по-рано нямаше да го направя
02.03.2013 10:12
2
цвети
цвети
Да си кажа начинаеща сам , затова и сам тук да гледам рецепти. Изпълних рецентата 1:1 и не стана. Пекох на умерена фурна близи час и пак беше суров , а и не се надигна въобще. Имам два вупроса: 1. Какво е умерена фурна ,колко градуса(аз изполвах 190-180 май там някаде); 2.Содата не трябва ли да е повече да кажем 10г,а не 5г.
А и олиото е супер много и почна да се пържи тестото.
* използвам мерилки, а не на око!
13.02.2013 19:43
1
деси
деси
стана много вкусно ,но прилича повече на хляб,отколкото на тутманик
25.01.2013 18:36
pepilota
pepilota
Рецептата е чудесна, за такива начинаещи като мен, много лесна за изпълнение. Благодаря !97661
10.12.2012 18:46
plamen
plamen
stava,slojih pove4e soda i buhna dosta.stana dobre.
04.10.2012 13:08
1
Анета
Анета
В момента тутманика се пече и мисля, че ще стане много вкусен. Направих го лесно и бързо, ако е хубав на вкус ще го правя много често! Благодаря за рецептата.
29.07.2012 14:09
1
Слави
Слави
става тутманика, но май носи повечко брашно, поне при мен
25.06.2012 16:36
людмил
людмил
май всички коментари,че е добра рецептата са лъжливи...три пъти направих този тутманик по рецептата за по сигурно, че не съм объркал нещо и три те пъти резултата беше подметка
25.06.2012 02:56
1
Милко
Милко
и като разберете колко точно е содата, ще научите нещо ново?! Отговарям, за да ви провокирам да мислите! За мен готвенето не е строго спазване на рецептите. Всичко добро!
15.05.2012 12:50
1
Доротея
Доротея
А защо да не задаваме??? Грешно ли е? Не зная, затова питам, още повече когато в рецептата има пропуск! Не е ли целта да научаваме по нещо ново тук?
А Вие защо изобщо отговаряте, на такива ''елементарни'' за Вас въпроси?
14.05.2012 23:26
Милко
Милко
количеството сода почти винаги е около 1-2 ч.л. за подобни печива. Защо изобщо задавате такива въпроси?
14.05.2012 11:56
Доротея
Доротея
А къде сред съставките е спомената сода? Колко сода се слага?
13.05.2012 23:22
Деси
Деси
Аз пък го намазах с масло и го поръсих със шарена сол и стана чуден! Със сигурност пак ще направя, става много бързо и вкусно! Благодаря!
23.04.2012 21:29
2
petq
petq
Аз също го направих този тутманик, като ми изглеждаше, че по тази рецепта нямаше да стане нищо, но стана страхотно, като добавих отгоре преди да се запече настърган кашкавал и като се изпече, някъде на 180 градуса го изпекох и се наду, стана нещо страхотно и го намазах с масло, като го изкарах от фурната, много бързо и лесно, ако сте в безисходица, това е най-бързия вариант за тутманик :)
13.12.2011 18:25

Последно коментирани от категорията