Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
ЖЕНИ
ЖЕНИ
Стана превъзходен,нямам думи!
06.12.2013 15:17
5
Буба
Буба
Със сурови жълтъци ли се консумира?
04.12.2013 11:10
2
2
Мария
Мария
Чудесен сладкиш!
Аз го знам като „Агнес".
03.12.2013 16:53
Илияна
Илияна
Този сладкиш го правеше майка ми. Бях дете тогава. Вечно се чудеше къде да го скрие от мен. Великолепен е!
03.12.2013 15:45
Ивка
Ивка
Злати, колко пудра захар сложи? Кажете, за да ни се получи и на нас уникален! ;)
08.11.2013 17:26
Злати
Злати
Ммммммм...... още топъл го нападнах - уникален е :))
31.10.2013 17:42
албена
албена
колко е пудрата захар?
30.10.2013 11:27