Панирани гъби върху канапе от маруля

05/02/2013
Дидка
отДидкаНовак
"Какво ли не е готов да направи човек, за да приготви перфектното бирено мезе "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 211
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре гъбите и ги подсушете разделете ги на половинки.

Разбийте яйцето с брашното и солта. Загрейте достатъчно олио за пържене.

Овалвайте всяка гъбка в разбитата смес, след това в галета и пускайте да се изпържат до готовност.

Готовите панирани гъби се поднасят върху листа накъсана маруля и резени домат, по желание овкусена със зехтин, сол и оцет.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар