Телешка супа с кисели краставички

28/12/2012
Георгия
отГеоргияНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо411
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на ивици и се задушава в половината сгорещено краве масло. Прибавят се киселите краставички, лукът и морковите, нарязани на ивици, и се задушават.

Налива се сгорещеният бульон. Прибавят се нарязаните на ситно пиперки.

Готовата супа се подправя със сметана, лимонов сок, ситно нарязан магданоз и останалото масло.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар