Свинска супа с аспержи и зелен фасул

06/03/2010
Калина
отКалинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 845
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на кубчета месо се слага в студена вода и се вари на умерен огън. Когато водата заври, се прибавя сол на вкус.

Слагат се нарязаните лук, зелен фасул и аспержи.

Готовата супа се сгъстява с препърженото в кравето масло брашно.

Подправя се с лимонов сок и счукания чесън и се поръсва с нарязан на ситно копър.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар