Манастирска чорба от зрял фасул

13/05/2009
Валерия
отВалерияНовак
"Най-вкусната бобена чорба е по манастирски - ако не вярвате - опитайте "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 386
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснатият в студена вода фасул се отцежда, залива се отново със студена вода и се вари заедно с мазнината, ситно нарязания лук, морковите и целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки.

Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар