Пилешки каренца на скара

21/01/2013
от ДимоНовак
"Мариновайте каренцата предварително и оставете на скарата да свърши всичко останало "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 145
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - каренца от гърди
  • соев сос - 4 - 5 с.л.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • кетчуп - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете каренцата от пилешките гърди и ги овкусете със сол и прясно смлян черен пипер.

Разбийте добре виното, кетчупа, соевия сос с мазнината.

Накиснете каретата вмаринатата за 40-50 минути.

След това отцеждайки всяко каре, ги изпечете на скара. Поднесете пилешките карета на скара с гарнитура по желание.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Нели
Нели
16.04.2013 21:50
Пишете да смеся соевия сос с виното,кетчупа и мазнината.Коя мазнина?Или нещо е пропуснато?Все пак аз съм блондинка и трябва всичко да ми е написано:))
3
0
Георги
Георги
01.02.2014 20:42
Нели май пък и аз съм блонди защото и аз не видях колко е мазнината
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв