Агнешка супа с гъби и кисели краставички

06/11/2012
от ИлиянаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо349
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се сварява, изважда се, обезкостява се и се нарязва.

Лукът, нарязан на ситно, се задушава в част от маслото.

Цвеклото се обелва и се настъргва на ситно ренде, след което се прибавя към лука.

Гъбите се нарязват на ивички и също се поставят да се задушават в общата смес.

Месото се връща в горещия бульон, слагат се смлените кисели краставички и задушената зеленчукова смес.

Супата се застройва с разбитото със сметана брашно и се подправя с останалото масло и чубрица.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар