Тесто за дебела и пухкава пица

02/04/2009
от ТаняНовак
"Приготвянето на ароматна пица започва със замесването на тестото!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14 348
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се сварява, добавят се захарта, маслото и солта. Оставете малко да поизстине и добавете маята да се разтвори. Сместа се слага в купа и се бърка с миксер докато се добавя брашното. Бърка се докато тестото започне да се отлепва от стените, меси се още малко и се завива с фолио и се остава да втаса 2 часа.

След това се вади меси се отново и после пак се остава да втасва за 2 часа. Това тесто може да се използва за пици, мекици или калцоне.подобни рецепти тук
5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар