Ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зрял фасул с тиква

Зрял фасул с тиква

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
6322k324k
Зрял фасул с тиква1 / 2
03/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • фасул - 250 г зрял
  • тиква - 750 г
  • лук - 2 глави
  • олио - 100 мл
  • джоджен
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте фасула със студена вода и го варете за 30 минути. Прибавете част от мазнината и варете до омекване заедно с част от ситно нарязания лук.

Добавете обелената и нарязана тиква. Минути преди да свалите ястието, добавете останалия нарязан лук, задушен в част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен.

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: