Патладжани с чесън и лук

03/12/2012
Илария
отИларияМастър Шеф1171203
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 884
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цепнете патладжаните по дължина на 5-6 места. Натрийте отворите със сол и оставете да се отцедят.

Нарежете лука и чесъна и ги запържете в мазнината, докато лукът стане прозрачен. Добавете 2 обелени и ситно нарязани домата.

След 10 минути добавете червения пипер и едро нарязания магданоз.

С приготвената смес напълнете патладжаните в разрезите им, а остатъка сипете в тавичката.

Отгоре наредете останалите нарязани домати. Сложете патладжаните с лук и чесън да се пекат, докато останат на мазнина.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

йовчо
йовчо
13.09.2013 19:57
Това се нарича имамбаялда
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв