Чобански гювеч

01/03/2010
Цвети
отЦветиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 821
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, към тях се прибавя последователно натрошеното сирене, маслото, сухарът, прясното мляко, киселото мляко, магданозът и солта. Сместа се разбърква добре и се изсипва в намазан с масло пръстен гювеч. Пече се на силна фурна /220 градуса/. Поднася се топъл.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар