Хлебен сос

11/10/2012
Хриси
отХрисиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо623
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се кипва, прибавят се шпикованата с карамфил глава лук и индийското орехче. Оставя се да ври 30 минути на слаб огън.

Добавят се трохите хляб, солта, черният пипер и половината масло.

Всичко се разбърква добре и се разбива с вилица. Вари се 20 минути на слаб огън при непрекъснато бъркане. След това лукът се отстранява, прибавят се останалото масло и сметаната.

Сосът се сервира топъл.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар