Бутерки с ябълки и круши

03/09/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
"Разкошни бутерки с готово тесто, които ще приготвите за нула време "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10-12 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 701
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете ябълките и крушите на ренде, леко ги изцедете от сока с ръка и объркайте с канелата и меда. Нарежете локума на тънки парченца. По желание може да добавите и натрошени ядки към плънката.

Разстелете бутер тестото и нарежете на правоъгълници в желаната големина. В средата разпределете от плънката, по няколко филийки локум и леко навлажнете краищата, за да се слепнат.

Затворете бутерките, като леко притиснете краищата и ги подреждайте в подходяща тава. Сложете да се изпекат в умерено загряна фурна, докато се надуят и добият приятен загар.

По желание поръсете бутерките с ябълки и круши с пудра загар, докато са още горещи.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар