Супа от заешко и праз

03/09/2012
от Бай СтавриНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо891
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително заешкото в тенджера под налягане с 2 дафинови листа, малко сол, зърна черен пипер и корен магданоз. Готовото месо обезкостете и прецедете бульона.

В друга тенджера загрейте малко мазнина и запържете накълцания праз, нарязания морков и чушки, колкото леко да поомекнат. Долейте прецедения бульон, добавете почистените картофи и заешкото и долейте още гореща вода, докато докарате желаното количество бульон-продукти в супата.

Оставете супата от заешко и праз да се вари до готовност на картофите. Накрая добавете фидето, подправките на вкус и доварете за няколко минути. След като свалите от котлона, изчакайте 5-10 минути и застройте супата с разбитите заедно яйце и прясно мляко. Добавете накълцан магданоз или копър и поднесете.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар