Сандвич по Македонски

10/11/2012
от СтанимираНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 173
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана11 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийката хляб се запържва в малко олио, като в него се слагат на ситно нарязани домати и чубрика. Когато по филийката полепнат достатъчно доматчета се слага сиренето в тигана да се разтопи, и се слага филийката, така че да полепне сиренето по него.

Филийката се изважда а в тигана се слага яйцето и се запаржва. Яйцето се слага върху филийката, а върху него се слага резанче пресен домат или листо маруля.

Ако желаете моге да запаржите и няколко парчета бекон, с които да гарнирате сандвича.подобни рецепти тук
5 8
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

вп
вп
28.07.2013 13:39
е то голямо пържене пада,тая филийка после 2 дни трябва да се отцежда от олиото.....
1
0
Боян
Боян
27.07.2013 21:04
Още едно доказателстао, макежонците не ва Българи!
1
0
Татяна
Татяна
27.07.2013 15:39
Жалко ,че рецептата е сякаш на чужд език, а филийката е страшно апетитна и предизвикателна.Затова и има толкова коментари.
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв