Свинско филе с мариновани гъбки

29/11/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор783587688
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на жулиени, намажете го със зехтин и го сложете в загрятия намасле сач. Запечете за 2-3 минутки или докато промени цвета си, като непрекъснато разбърквате.

Добавете нарязаните лук, чушки, тиквичка и гъби, разбъркайте добре.

Гответе до полуготовност на продуктите, ако е необходимо, сипете още зехтин.

Овкусете сача със сол и пипер, прибавете маслините, малко соев сос и горчица.

След още около 2-3 минутки поръсете с настърган кашкавал и свалете от огъня.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар