Сача на майстора

12/11/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810277
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 284
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месата на хапки.

Смесете соевия сос, майонезата, горчицата, чубрицата и пасирания чесън. Намажете месото със сместа и го оставете настрани да се маринова за около 1 час.

Изсипете цялото олио в сача и запържете месото.

Добавете нарязаните лук, чушки и гъби и гответе, докато сместа остане на мазнина.

Залейте с предварително обелените и настъргани домати и щом ястието пак остане само на мазнина, сипете нарязаните краставички.

Гответе още няколко минутки, поръсете с настърган кашкавал и магданоз и свалете сача от огъня.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар