Свинско с гъби и вино

08/11/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор783587688
"На това свинско му липсват само отлежало червено вино и добра компания, която да го уважи "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо400
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намаслете добре сача и го загрейте. Сипете малко олио и запържете нарязаното свинско месо.

След това добавете нарязания лук на шайби и щом омекне достатъчно сипете и нарязаните на ивици гъбки.

Ако е необходимо добавете още малко олио. Налейте виното и поръсете с чубрица, овкусете със сол и пипер.

Разбъркайте добре и щом ястието стане готово го махнете от огъня и поръсете с настърган на ситно ренде кашкавал.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар