Бързи кашкавалки

26/08/2012
от А. БорисоваНовак
"Бързи, вкусни и с малко продукти. Точно такива са и тези кашкавалки, които се приготвят за отрицателно време, а са неустоимо вкусни и пухкави."
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8-10 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо106 143
  • Преглеждания за месеца489
  • Преглеждания за седмицата77
  • Коментирана20 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното в купа и добавете разтворената в киселото мляко сода, настъргания кашкавал и малко сол на вкус.

Бъркайте, докато се получи лепкава смес. Застелете голяма тава с хартия за печене. Гребвайте с лъжица от сместа и пускайте върху тавата, като леко оформите с намаслени пръсти кашкавалките.

В средата на всяка забучете малка бучка масло. Сложете бързите кашкавалки да се изпекат в загрята на 180 градуса фурна за около 25-30 минути или докато придобият приятен загар.подобни рецепти тук
5 30
4 18
3 11
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Алекс
Алекс
31.01.2016 19:12
Уникално вкусни се получиха. Отгоре хрупкави, отвътре меки!
4
1
kiril
kiril
26.01.2016 20:18
kak moje da kritikuvat dalie napisano s pravopisni gre6ki tova sa hora bolni psihi4eski
0
0
Кремка
Кремка
02.09.2015 00:03
Не знам защо, но при мен нещо не се получиха.....Отвътре си останаха леко като тесто, а отвън се позапекоха доста.....
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв