Дроб по венециански

22/12/2012
Нина
отНинаНовак
"Специалитет, с който ще ви почерпят в сърцето на Италия, вече и във вашата кухня "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 634
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива и се нарязва на филии, които се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.

В сгорещена мазнина се изпържва всяко парче по 5 - 6 минути от всяка страна. Изваждат се и се покриват с алуминиево фолио, за да не изстинат.

Лукът се нарязва на филийки и се запържва в тигана, докато омекне. Прибавя се изпърженият дроб и виното.

Пържи се още около 5 - 10 минути.
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар