Пилешки гърди с бекон и печурки

30/12/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589616
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете сача с олио и го сложете на котлона да се загрява. Сложете вътре нарязаните на половинки пилешки гърди, които предварително сте овкусили със сол и пипер.

Пържете, като от време на време обръщате месото. Край него сложете нарязания бекон и щом се запече, го сложете върху филетата пиле. Отстрани наредете гъбките, лютото чушле и нарязан морков.

Печете още няколко минутки.

Междувременно нарежете лука на полумесеци и го разбъркайте с наситнения магданоз. Овкусете със сол и пипер, претрийте ястието с ръце.

Свалете сача от огъня и го поръсете с лучената смес.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар