Пилешки гърди с бекон и печурки

30/12/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър785588114
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо176
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете сача с олио и го сложете на котлона да се загрява. Сложете вътре нарязаните на половинки пилешки гърди, които предварително сте овкусили със сол и пипер.

Пържете, като от време на време обръщате месото. Край него сложете нарязания бекон и щом се запече, го сложете върху филетата пиле. Отстрани наредете гъбките, лютото чушле и нарязан морков.

Печете още няколко минутки.

Междувременно нарежете лука на полумесеци и го разбъркайте с наситнения магданоз. Овкусете със сол и пипер, претрийте ястието с ръце.

Свалете сача от огъня и го поръсете с лучената смес.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар