Болле от праскови

23/08/2012
от Олег ИвановНовак
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции3-4 бутилки
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо665
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете прасковите и ги нарежете на ситни парченца. Поръсете ги с пудрата захар и ги оставете да престоят така за около 3 часа.

След това ги залейте с бялото вино и сложете съда в хладилник или в лед за още 2 часа. Боллето от праскови е готово и при поднасяне трябва да го смесите със содата и коняка.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар