Арабска лютеница

23/08/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762306
"Екзотично предложение, което сме сигурни, че ще намери топъл прием и на вашата трапеза!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 371
  • Преглеждания за месеца151
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните. Разполовете ги и ги сложете в подмазнена тава. Сложете да се изпекат в загряна на 190 градуса фурна за около 25 минути. Може и да ги изпечете на скара или барбекю.

Издълбайте меката част на патладжаните с лъжица и я смесете с тахана, чесъна, магданоза всички подправки и зехтин на око в пасатор, блендер или кухненски робот.

Пасирайте всичко до еднородна смес. Получава се невероятно ароматна и вкусна Арабска лютеница, която може да поднесете върху препечени филийки.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар