Ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Сачове»Гъби с царевица и чесън

Гъби с царевица и чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Гъби с царевица и чесън1 / 2
10/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • гъби - 500 г
  • кашкавал - 150 г
  • царевица - 200 г от консерва
  • чесън - 3 - 4 стръка пресен
  • бяло вино - 4 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • черен пипер
  • копър
  • олио - за сача
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намаслете сача и го загрейте, сложете в него нарязаните гъбки.

Щом омекнат достатъчно, залейте гъбите със соевия сос и виното и гответе още 5 минути.

Добавете царвицата и нарязания на ситно чесън. Поръсете зеленчуците със сол, пипер и наситнен копър, разбъркайте.

След още 5 минути поръсете с настъргания кашкавал и свалете сача ог огъня.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: