Пилешки дробчета с пресни гъби на сач

26/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589389
"Съчетание на аромати и вкусове, което дълго ще помните!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо444
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте сача, сложете маслото и олиото и щом мазнината се сгорещи, добавете нарязаните гъби. Щом поомекнат добавете нарязаните на половинки дробчета и ги посолете.

Щом променят цвета си налейте бирата и овкусете със сол, червен и черен пипер, чубрица.

Гответе докато течността от продуктите се изпари. Поръсете с лимоновия сок и ситно нарязания зелен лук.

Накрая добавете настъргания кашкавал. След няколко минутки свалете сача от огъня и го поднесете.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар