Катми с джоджен и сирене

26/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8305810088
"Комбинация, която още днес трябва да опитате!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо407
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята в малко количество хладка вода със солта и я отавете да шупне.

Разбийте яйцата и постепенно добавете шупналата мая и ситно нарязания джоджен. Постепенно прибавете млякото и брашното.

Накрая сипете натрошеното сирене и разбъркайте до получаването на гладка смес. Сгорещете намазнения сач и с черпак наливайте от сместа.

Печете катмите и от двете страни до готовност. Намазвате готовите катми с масло и ги подреждайте една върху друга.

Когато всички катми са готови, сложете във всяка настърган кашкавал и прегънете на две. Да ви е сладко!подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар